Management and Events
Dusk To Dawn Entertainment

Wat we doen.

Dusk To Dawn Entertainment specialiseert zich d.m.v. een data gedreven aanpak in (event)concept ontwikkeling gebaseerd op de behoeftes van de markt én interne (merk)waarden. Door middel van marktonderzoek en business intelligence tools i.s.m. KENSØN kan invulling gegeven worden aan de conceptuele bouwstenen van een, op particulieren gericht, event. Zo kan exponentiële groei van nieuwe of bestaande concepten worden bewerkstelligd.

Management.

Van vergunningstraject, ecologisch plan, locatie scout, event-ontwerp, technische productie tot personeel en logistiek. Door ons brede netwerk hebben wij korte lijntjes met toeleveranciers uit de entertainment industrie.

Merk.

Wij stellen merken en verhaallijnen samen o.b.v. een data gedreven en gedragswetenschappelijke aanpak en geven invulling en uitvoering aan een strategisch crossmediaal marketingcommunicatieplan.

Netwerk.

Van het verzorgen van unieke artiesten- en rand programmeringen tot het verbinden van organisaties en het sluiten van business partnerships.

Design.

Van technische en visuele plattegrond tot podiumdesign. Het grafisch design en de daadwerkelijke indeling en inrichting is de verbindende factor tussen de event-bouwstenen.