Management and Events
Dusk To Dawn Entertainment

Wat we doen.

Dusk To Dawn Entertainment specialiseert zich in het uitbouwen van de carrières van artiesten en persoonlijkheden aan de hand van een data gedreven en persoonlijke aanpak. Wij behartigen de belangen van artiesten en persoonlijkheden in de breedste zin des woords. Samen geven we vorm aan een overkoepelend strategisch plan om zo het bedrijf rondom een artist-brand exponentieel te laten groeien.

Management.

Van het vormen van een strategie, samenstellen van een tactisch jaarplan, creëren van een merk-identiteit, verzorgen van pr & publiciteit tot het voeren van onderhandelingen.

Coaching.

Wij begeleiden onze artiesten op zakelijk, creatief en persoonlijk vlak aan de hand van een persoonlijke aanpak waarbij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staan.

Concepting.

Samen met ons team, (media)partners en entertainment producenten bedenken en produceren wij succesvolle concepten waarmee we de carrière en het bedrijf van de artiest uitbouwen.

Data gedreven.

Door middel van een gedragswetenschappelijke en data-gedreven aanpak bepalen we samen met de artiest de te varen koers en geven we invulling aan de tactische operatie.